NÖJD!

Idag har jag varit på massage, eller rättare sagt på fysioterapi. Jag är mycket nöjd, fysioterapeuten var väldigt kunnig och förstod exakt vad som var mina problem, bland annat sa hon att jag antagligen andas väldigt ytligt, och ska träna på att andas med magen. Jag hade väldigt dålig blodcirkulation, och det är ju också vanligt för oss ME-patienter. Att jag biter ihop tänderna på nätterna kom hon också fram till direkt, utan att jag behövde säga något.

Väldigt mycket kunskap om hur olika saker hänger ihop hade hon också, pratade om nervbanor och lite annat som gick lite "över mitt huvud" då vi under hela besöket bara pratade finska.
 
Hon kunde inte över huvudtaget förstå att jag fått "tjata" mig till en remiss (läkaren ville ju bara skriva ut medicin, inte remittera mig till någon behandling), för det är ju såna som jag, som haft problem i åratal, som verkligen är i behov av fysioterapi!

Jag har aldrig varit med om att någon människa inom vården skulle ha  så mycket kunskap i så ung ålder (hon såg inte ut att vara mer än 25-30 år). Inte så värst många äldre heller, för den delen...

Jag är sååå nöjd att jag äntligen kommit mig iväg och har påbörjat behandling, och jag är också sååå nöjd över att ha hittat någon som verkligen kan hjälpa.

 
Tummen upp för mig själv idag, för att jag äntligen orkade ta tag i detta!