Är huvudet dumt får kroppen lida

I torsdags på kvällen var det föräldramöte i skolan. Jag hade funderat och grubblat på om jag skulle gå eller inte, men till slut kände jag att jag "måste" gå, för jag var rädd att missa någon viktig info.

Det var väldigt, väldigt tungt, och mötet tog väldigt, väldigt länge. Mycket av informationen kunde jag inte ens ta till mig/förstå, eftersom min hjärna blev för trött.
 
Mötet var slut kl.21.30, och min hjärna gick på övervarv så jag somnade inte förrän 02.30, trots att kroppen var så trött. Det är så svårt att förklara hur det kan vara så, det är som om hjärnan och kroppen inte hänger ihop - de talar olika språk. Kroppen behöver sömn mest av allt, men hjärnan förstår inte detta utan kämpar emot på alla sätt.
 
Det som var lite kul med mötet var att det såldes/skänktes bort gammalt skolmaterial, t.ex. läroböcker, diktsamlingar, elektronik, nothäften... jag tog några som var gratis, och köpte en sorts andaktsbok för en euro. En av gratisböckerna är "Ettans svenska" som jag själv hade när jag gick i skolan, och jag kommer fortfarande ihåg den. Tänkte börja träna läsning med sonen, han är ju bara 4 år, men håller på att knäcka läskoden nu. Spännande. Såhär ser boken ut: