En bra dag

Idag har jag haft en riktigt, riktigt bra dag. Det ni! ;)

Jag vaknade 07.10 av att min son kom och kramades med mig. Kände något konstigt på min hand, det kändes som tejp. Sonen fnittrade glatt, för han hade tejpat fast en dödskalle-sticker på min hand medan jag sov. Han hade också tejpat dödskallar på ostförpackningen i kylskåpet, på min dator, på pappas studiebok, på storasysters gummistövlar och på ett Uno-spelkort. Han var helförtjust över sitt lyckade "bus". Tur att han bara kan snälla bus än så länge! :)

Jag kravlade mig upp ur sängen, hoppade i stövlarna och skjutsade dottern till skolan på grund av att hon har en muskelinflammation i ryggen och inte får gå med sin tunga väska själv. Sonen parkerade jag framför Krammonstren på tv så länge. Kom hem, åt frukost med sonen, förde honom till förskolan, hem och koka kaffe. Till min stora glädje hittade jag fem chokladbitar att äta till kaffet också.

Sen har jag bara vilat hela dagen. Tittat på detta: http://rme.nu/seminarium-om-mecfs-i-sveriges-riksdag-16-oktober-2013, matat fåglarna, lackat naglarna, spelat fåniga facebookspel, sovit en kvart, ätit spaghetti och köttbullar, pratat med mamma i telefon, vilat lite till. Sedan hämtat barnen och nu sitter jag här.

Så jag har verkligen bra dagar också, även om jag oftast skriver av mig då jag har haft/har en dålig dag. Har inte haft värk någonstans idag, och det känns som ett mirakel, det måste vara flera månader sedan senaste värkfria dag. Jag är oerhört tacksam över denna dag, det känns som om det har varit en dag då kroppen hunnit återhämta sig litegrann efter den senaste tidens krasch. :)